Maag/darm stelsel icoon

Gastro-enterologie

Gastro 1
Gastro 1

Zorg voor patiënten met colitis ulcerosa

BMS is een farmaceutisch bedrijf dat zich inzet voor het ontdekken, ontwikkelen en leveren van innovatieve medicijnen. Zo spant BMS zich sinds enige tijd in voor patiënten met gastro-enterologische aandoeningen als colitis ulcerosa. Met de R&D-afdeling heeft BMS een pijplijn van potentiële therapieën opgebouwd en zet het bedrijf samenwerkingsverbanden op om toegang te hebben tot externe innovatie. 

Aandoening

Naam Zeposia_IBD_illustratie

Colitis Ulcerosa

In Nederland hebben ongeveer 40.000 mensen CU. De ziekte wordt meestal ontdekt tussen de leeftijd van 15 en 40 jaar en komt iets vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Mensen met CU hebben vaak klachten van diarree met bloed en slijm, en buikpijn.

Lees meer

Webinars & Congressen

MedNet image

Symposium UEG in ORANJE 2022

Dit jaar organiseert MedNet voor het eerst een ORANJE-symposium tijdens de United European Gastroenterology Week 2022 in Wenen.

Lees meer
Banner image

IBD Delta Dag 2023

We hopen u weer te mogen begroeten op de jaarlijkse IBD delta dag op 20 januari 2023. Dit jaar wederom online.

Lees meer
Def Logo NVGE DDD - Copy.png

Digestive Disease Days

We hopen u weer te mogen begroeten op de Digestive Disease Days op 13 en 14 september 2023.

Lees meer
Banner 2.png

Één voor allen, allen voor één

Om kennis- en informatiewisseling mogelijk te maken, organiseren wij op 8 september a.s. een bijeenkomst over vakoverstijgende thema’s en praktische wijsheden. Met experts en specialisten uit diverse vakgebieden gaan we op zoek naar de overeenkomsten, maar ook naar de verschillen, tussen de diverse chronisch inflammatoire aandoeningen.

Lees meer

Juni 2022  2084-NL-2200061