Nerve/myelin

Neurologie

Untitled(2)
Untitled(2)

Zorg voor patiënten met multiple sclerose

BMS is een farmaceutisch bedrijf dat zich inzet voor het ontdekken, ontwikkelen en leveren van innovatieve medicijnen. Zo spant BMS zich sinds enige tijd in voor patiënten met neurologische aandoeningen als multiple sclerose. Met de R&D-afdeling heeft BMS een pijplijn van potentiële therapieën opgebouwd en zet het bedrijf samenwerkingsverbanden op om toegang te hebben tot externe innovatie. 

 

MS_mozaiek_plaatje

Multiple sclerose

Multiple sclerose (MS) is een aandoening waarbij het eigen immuunsysteem myeline rond de zenuwen in de hersenen en het ruggenmerg aantast, met storingen in de geleiding van signalen tot gevolg.

Lees meer

Webinars & Congressen

logo nederlandse vereniging voor neurologie.png

Biemond cursussen

In april 2023 vinden de Biemond Cursussen van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie plaats, een tweedaagse nascholing voor neurologen en aios. De Biemond Cursussen van april 2023 zijn "Pijn en hoofdpijn" (dag 1, 13 april) en "Raakvlakken met de neurologie" (dag 2, 14 april).

Lees meer
Ondemand MS page - Copy.png

MS: Welk middel voor welke patiënt? - Ondemand

Met deze nascholing willen we de neuroloog, aios Neurologie en verpleegkundig specialisten meenemen in het grote aanbod aan MS-middelen. De keuzes die er zijn en de afwegingen die u als behandelaar daarbij maakt.

Lees meer
2350882-63e2cb6ba328a.jpg

MS - Jaarsymposium 31 Mei

Na deze nascholingsdag weet u welke nieuwe ontwikkelingen in diagnostiek en behandeling omtrent MS belangrijk zijn voor de praktijk van morgen. Kortom, een gevarieerd programma dat neurologen in de breedte van het vakgebied bedient.

Lees meer
banner_clean

ECTRIMS in ORANJE 2023

Informele, inhoudelijke en interactieve avond voor en door Nederlandse neurologen

Lees meer

Juni 2022  2084-NL-2200061