Over ons

We zijn een internationaal farmaceutisch bedrijf met als missie het ontdekken, ontwikkelen en leveren van innovatieve medicijnen

group of pharmaceuticals looking at a tablet
group of pharmaceuticals looking at a tablet

Onze belofte aan onze patiënten en klanten

Bristol Myers Squibb is een bedrijf dat zich onderscheidt door een unieke biofarmaceutische  strategie. Die is gestoeld op het bereik en de middelen van een grote farmaceutische onderneming,  maar dan gekoppeld aan de bedrijfsspirit en de flexibiliteit van een biotechbedrijf. Elke dag spannen  we ons in om innovatieve geneesmiddelen aan te bieden aan patiënten met ernstige,  levensbedreigende ziekten.

Wij streven naar onderzoek van topniveau en investeren in biofarmaceutisch onderzoek om innovatieve geneesmiddelen van topkwaliteit te kunnen bieden die voldoen aan de behoeften van patiënten met een ernstige ziekte. Op wetenschappelijke basis produceren wij klinisch en economisch voordeel in de vorm van geneesmiddelen die het leven van patiënten makkelijker maken. We streven ernaar om informatie over onze commerciële geneesmiddelen zo toegankelijk mogelijk te maken.

Elke dag spannen onze medewerkers zich wereldwijd samen in voor de patiënten. Dat is de drijfveer voor alles wat we doen. We zijn gefocust om miljoenen patiënten in de hele wereld te helpen in medische terreinen als de oncologie, cardiovasculaire ziekten, en de immuunwetenschap. Met onze R&D-organisatie hebben we een duurzame pijplijn van potentiële therapieën opgebouwd en zetten we partnerschappen op om toegang te hebben tot externe innovatie. Op die manier kunnen we ons werk verbreden en versnellen.

Als wereldburgers werken we op een duurzame, verantwoorde manier en zoeken we constant om terug te geven. Met de Bristol Myers Squibb Foundation promoten we een evenwaardige gezondheid en streven we ernaar om de gezondheidssituatie te verbeteren van bevolkingsgroepen die onevenredig getroffen worden door ernstige ziekten en aandoeningen. Zo geven we hoop aan enkele van de meest kwetsbare bevolkingsgroepen in de wereld.