Dermatologie

Psoriasis
Behandelingen BMS

Updated behandelingen BMS banner.png
Updated behandelingen BMS banner.png

Behandelingen BMS

icn_autoimmune_disease_ppl - Square.png

Bristol Myers Squibb is een toonaangevend biofarmaceutisch bedrijf dat geneesmiddelen ontwikkelt vanuit een duidelijke visie: Het leven van patiënten veranderen dankzij wetenschap

De afgelopen 20 jaar heeft BMS stappen gezet in onderzoek naar de pathogenese van immuun-gemedieerde ziekten binnen de reumatologie, gastro-enterologie, neurologie en dermatologie. In de strijd tegen immuungemedieerde chronische ontstekingsziekten combineert BMS ervaring met innovatie.

Wij zijn onophoudelijk op zoek naar nieuwe behandelmogelijkheden binnen de immunologie, waarbij we ernaar streven om het leven met aandoeningen als reumatoïde artritis, psoriasis, psoriatische artritis, en gastro-enterologische aandoeningen zoals bijvoorbeeld colitis ulcerosa te verbeteren.

In Nederland hebben we geneesmiddelen op de markt op het gebied van reumatoïde artritis, psoriasis, psoriatische artritis, polyarticulaire juveniele idiopathische artritis (pJIA) en colitis ulcerosa.

Voor meer informatie over Sotyktu, onze geregistreerde behandeling voor psoriasis, kunt u hier klikken voor meer informatie.

IMM-NL-2400011